Nok En – Oppløftende nok

Nok En – Oppløftende nok

Selv om Nok En trolig ikke er en umiddelbar kommersiell hit, er det en riktig så artig låt å låne øre til. Ravi fortsetter å vise at han er et lyrikktalent uten om det vanlige. Også denne gang med godt illustrerte historier om hvordan ståa er på byen en lørdagskveld. Han klarer å formidle det han har på hjertet på en slik måte at det er umulig å ikke trekke litt på smilebåndet.

Flyten på mikken er heller ikke så ille som man kanskje skulle kunne frykte. Det låter faktisk ganske kult, og er ikke så irriterende fengende som landeplagen Utavdegsjælopplevelse var. Det tror jeg Ravi kommer til å stå seg på i lengden. Siden å være en partylåtmaker ikke nødvendigvis er et bra tegn for kvaliteten på musikken.

Andre låta på denne singelen; Jordboer er også en ålreit låt. Produksjonen er også her mer surrealistisk og mørkere enn det som var tilfellet i spann med innslaget i Folk & Røvere-hiten. Også her viser Ravi at han har mye morsomt på hjertet. Og at det ikke bare var en lykketreff det han fikk frem sist.

De to låtene som er inkludert på denne singelen er i det hele tatt morsom lytting. Noe som igjen gjør at jeg faktisk gleder meg til langspilleren kommer. Trodde aldri jeg skulle si noe sånt, men dette er noe av det mer interessante som er kommet fra Topp 40-holdet på en god stund. Selv om jeg regner det som lite sannsynlig at denne låta kommer til å gjøre det spesielt vasst på denne listen. Til det er dette trolig ikke catchy nok.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.