Elliott takker for seg

Elliott takker for seg

Likevel vil bandet gjøre en siste europaturne nå i høst, i tillegg til noen konserter i USA før de pakker sammen. De uttaler på hjemmesiden:
– Vi har vokst sammen med vårt publikum og har endelig utviklet oss til vår voksne form.

Individuell fremtid
For å være tro mot det bandet og dets medlemmer har stått for (kunst, skapelse og forståelse av den menneskelige natur og dens forbindelse med musikk), er det på tide for Elliott å endes.
– Vi må gjøre dette for å la det samme tankesettet som drev bandet fremover, få lov til å drive hver en av oss individuelt videre i hvert vårt separate liv.

Elliott rakk å gi ut disse albumene:

U.S. Songs (1998)
False Cathedrals (2000)
Song In The Air (2003)
I tillegg har de også gitt ut EP-en In Transit (1996) og minisamleren If They Do (2000).

Mer om Elliott finnes på gruppens hjemmeside: www.elliotintransit.com

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har podkasten "Lars og Frode snakker om musikk" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.