Scroll To Top

Elliott takker for seg

Artister: Sjangre: , ,

Likevel vil bandet gjøre en siste europaturne nå i høst, i tillegg til noen konserter i USA før de pakker sammen. De uttaler på hjemmesiden:
– Vi har vokst sammen med vårt publikum og har endelig utviklet oss til vår voksne form.

Individuell fremtid
For å være tro mot det bandet og dets medlemmer har stått for (kunst, skapelse og forståelse av den menneskelige natur og dens forbindelse med musikk), er det på tide for Elliott å endes.
– Vi må gjøre dette for å la det samme tankesettet som drev bandet fremover, få lov til å drive hver en av oss individuelt videre i hvert vårt separate liv.

Elliott rakk å gi ut disse albumene:

U.S. Songs (1998)
False Cathedrals (2000)
Song In The Air (2003)
I tillegg har de også gitt ut EP-en In Transit (1996) og minisamleren If They Do (2000).

Mer om Elliott finnes på gruppens hjemmeside: www.elliotintransit.com

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer