Variabelt Kalas-show

Variabelt Kalas-show

Etter en heller label oppslutning da første band gikk på i halv fire-tiden, tok det seg gradvis opp etter hvert som timene gikk.

Fra Jim Stärk åpnet showet i halv fire-tiden til trekkplasteret Håkan Hellström avsluttet det hele rundt midnatt, hadde en stor mengde tilhørere opplevd en høyst variabel festivaldag. Men det hadde vært plass til flere musikkfans innenfor portene.

En rekke andre musikkarrangementer som foregikk parallelt i hovedstaden er en sannsynlig årsak til at ikke alle hadde funnet veien til Youngstorget denne solrike lørdagen for å oppleve en av de overnevnte, eller navn som JR Ewing, Timbuktu, Ralph Myerz And The Jack Herren Band og Briskeby (alle Kalas-konsertene er omtalte hver for seg).

Utvides neste år
Kalas-turneen er etter dette et avsluttet kapittel for festivalåret 2003. Til neste år er planen å videreføre konseptet til flere norske byer. Bygget opp etter modellen fra Sverige, hvor Kalas for øvrig har vært en betydelig større suksess enn her på berget i år.

I år trakk kalaset rundt 2500 tilskuere, et tall som bør kunne økes betraktelig når byer som Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger inkluderes på turneen.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.