DVD fra Weezer snart ferdig

DVD fra Weezer snart ferdig

DVD-en kommer til å få en spilletid på mellom tre og tre-og-en-halv time og kommer til å inneholde alle bandets videoer, massevis av stoff som aldri er vist fra både tidlig og sent i karrieren. I tillegg inkluderer utgivelsen konsertklipp og andre godsaker.

En DVD fra Weezer har i lang tid vært i utarbeidelse, men har blitt utsatt opptil flere ganger på grunn av både copyrightspørsmål og det enorme arbeidet det er å samle så mye stoff. Men nå ser det altså ut til at det er flere grunner til å glede seg til jul. Selv om vi tar det hele med en klype salt i Panorama-redaksjonen.

Fotograf: Jeffrey Mayer Weezer.com kan også melde at bandets debutalbum, Weezer også kjent som The Blue Album, vil komme i en spesialutgave en gang i «nærmeste» fremtid. Det er på tale med en utgave med to CD-er i serien Universal Deluxe Edition, og disse utgivelsene kommer til å ha mange nye og kule bilder i omslaget og ellers inneholde flere bonusspor. I tillegg til kommentarer fra bandet og tekstene til låtene (som opprinnelig ikke var å finne på originalutgavene). For ikke å glemme at alle B-side-sporene fra denne epoken kommer til å bli inkludert sammen med spesielle rariteter og materiale som aldri tidligere er offisielt utgitt. Men ingen utgivelsesdato er foreløpig satt.

Studioalbum
Weezers femte studioalbum er for øvrig fortsatt bare i pre-produksjon, med akustiske øvinger og demoinnspillinger så langt. Men en ting er sikkert; Rick Rubin (Red Hot Chili Peppers, Slayer, System Of A Down, Johnny Cash, AC/DC, Audioslave, Beastie Boys, med flere) kommer til å produsere platen.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.