Scroll To Top

DVD fra Weezer snart ferdig

Artister: Sjangre: , ,

DVD-en kommer til å få en spilletid på mellom tre og tre-og-en-halv time og kommer til å inneholde alle bandets videoer, massevis av stoff som aldri er vist fra både tidlig og sent i karrieren. I tillegg inkluderer utgivelsen konsertklipp og andre godsaker.

En DVD fra Weezer har i lang tid vært i utarbeidelse, men har blitt utsatt opptil flere ganger på grunn av både copyrightspørsmål og det enorme arbeidet det er å samle så mye stoff. Men nå ser det altså ut til at det er flere grunner til å glede seg til jul. Selv om vi tar det hele med en klype salt i Panorama-redaksjonen.

Fotograf: Jeffrey Mayer Weezer.com kan også melde at bandets debutalbum, Weezer også kjent som The Blue Album, vil komme i en spesialutgave en gang i «nærmeste» fremtid. Det er på tale med en utgave med to CD-er i serien Universal Deluxe Edition, og disse utgivelsene kommer til å ha mange nye og kule bilder i omslaget og ellers inneholde flere bonusspor. I tillegg til kommentarer fra bandet og tekstene til låtene (som opprinnelig ikke var å finne på originalutgavene). For ikke å glemme at alle B-side-sporene fra denne epoken kommer til å bli inkludert sammen med spesielle rariteter og materiale som aldri tidligere er offisielt utgitt. Men ingen utgivelsesdato er foreløpig satt.

Studioalbum
Weezers femte studioalbum er for øvrig fortsatt bare i pre-produksjon, med akustiske øvinger og demoinnspillinger så langt. Men en ting er sikkert; Rick Rubin (Red Hot Chili Peppers, Slayer, System Of A Down, Johnny Cash, AC/DC, Audioslave, Beastie Boys, med flere) kommer til å produsere platen.

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer