Furia spiller for den engelske platebransjen

Furia spiller for den engelske platebransjen

In The City er Englands utgave av vår egen by:Larm, og Furia skal spille for hele den engelske platebransjen og presse. Opptredenen skjer søndag rundt kl. 13:00 og vil naturligvis være en finfin mulighet for de sympatiske jentene til å komme seg inn på det engelske markedet.

Det bergenske bandet Lorraine er forøvrig også invitert, og drar ut på en liten Norgesturné etter at jobben i Manchester er unnagjort. Lorraines debutalbum The Perfect Cure er ventet i butikkene mandag 29. september.

In The Citys hjemmeside

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.