Scroll To Top

Furia spiller for den engelske platebransjen

Artister: Sjangre: , ,

In The City er Englands utgave av vår egen by:Larm, og Furia skal spille for hele den engelske platebransjen og presse. Opptredenen skjer søndag rundt kl. 13:00 og vil naturligvis være en finfin mulighet for de sympatiske jentene til å komme seg inn på det engelske markedet.

Det bergenske bandet Lorraine er forøvrig også invitert, og drar ut på en liten Norgesturné etter at jobben i Manchester er unnagjort. Lorraines debutalbum The Perfect Cure er ventet i butikkene mandag 29. september.

In The Citys hjemmeside

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer