Null$katte$nylterne vant Tre’45s jubileumsstipend

Null$katte$nylterne vant Tre’45s jubileumsstipend

Hele uka igjennom har kjente band som Dum Dum Boys, Dadafon, Gluntan, Gåte, Askil Holm og Cadillac hedret den svært anerkjente Trondheimsbutikken med konserter. Null$katte$nylterne gikk seirende ut i stipendkonkurransen hos både fagjury og publikumsjury og en særdeles lystig gjeng Namsosinger kunne således sent natt til lørdag ta imot prisen.

– Splitte mine bramseil, dette var fett, sier den maritimt interesserte og talentfulle Null$kattebassisten Eirik The Viking i en kommentar.
– Backstage før prisutdeling ble vi overøst av komplimenter fra medmusikanter i så vel Gluntan som Dadafon, men at vi skulle trekke det lengste strået hos både publikumsjury og fagjury var likevel særdeles morsomt. Det ble en del kyss, klapp og klem både internt i bandet og med deler av publikum etter at vi klarte å ta seieren inn over oss.

Null$katte$nylternes vokalist Torkil Torsvik er også svært lykkelig etter seieren.
– Ja, det er klart at dette var morsomt. Jeg har ikke vunnet en eneste pris siden kretsmesterskapet i turn i 1988 så dette regner jeg som en flott fjær i hatten. Dette var absolutt mat for egoet mitt og jeg kjenner at jeg nå er i ferd med å bygge opp tilstrekkelig selvtillit til å bli en selvopptatt og pompøs popstjerne av internasjonalt kaliber. Jeg har allerede undersøkt om det er mulig å få importert en albinoape for min andel av prispengene.

Panorama gratulerer på det hjerteligste.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.