Scroll To Top

Vinneren av gavekortet på CD-er for 1600 kroner er trukket…

Gunnhild Bringsvor fra Borgen!

Hun svarte riktig på spørsmålet om hvor lenge Panorama har vært på nett, nemlig siden 1995. Noe som for øvrig gjør oss til Norges eldste musikkmagasin på internett.

Vinneren vil bli kontaktet av Zailor.

Vi takker for en enorm interesse for konkurransen og håper du fortsetter å lese Norges mest komplette musikkmagasin på nett! Vi jobber fortsatt med å overføre det gamle arkivet til det nye og det loves mange nye og snedige funksjoner utover…

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer