Vinneren av gavekortet på CD-er for 1600 kroner er trukket…

Vinneren av gavekortet på CD-er for 1600 kroner er trukket…

Gunnhild Bringsvor fra Borgen!

Hun svarte riktig på spørsmålet om hvor lenge Panorama har vært på nett, nemlig siden 1995. Noe som for øvrig gjør oss til Norges eldste musikkmagasin på internett.

Vinneren vil bli kontaktet av Zailor.

Vi takker for en enorm interesse for konkurransen og håper du fortsetter å lese Norges mest komplette musikkmagasin på nett! Vi jobber fortsatt med å overføre det gamle arkivet til det nye og det loves mange nye og snedige funksjoner utover…

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har podkasten "Lars og Frode snakker om musikk" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.