Billettene til Satyricon trukket

Billettene til Satyricon trukket

Spørsmålet du måtte svare på var:

Hva heter de to medlemmene i Satyricon?

Svaret var selvsagt Frost og Satyr.

Vinnerne ble:

Linn Østebø og Cato Lauvås Stormoen Ringsdalen.

Vi gratulerer!
Vinnerne blir kontaktet av Moonfog.

Dagen etter konserten i Stavanger, 2. oktober, spiller bandet forøvrig på Moonfogs 10 års jubileum på Rockefeller i Oslo.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.