Scroll To Top

Billettene til Satyricon trukket

Artister: Sjangre: , ,

Spørsmålet du måtte svare på var:

Hva heter de to medlemmene i Satyricon?

Svaret var selvsagt Frost og Satyr.

Vinnerne ble:

Linn Østebø og Cato Lauvås Stormoen Ringsdalen.

Vi gratulerer!
Vinnerne blir kontaktet av Moonfog.

Dagen etter konserten i Stavanger, 2. oktober, spiller bandet forøvrig på Moonfogs 10 års jubileum på Rockefeller i Oslo.

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer