A Cause For Anxiety – Kjapt, hardt og fengende

A Cause For Anxiety – Kjapt, hardt og fengende

Få ting gjør meg så glad som at det vokser fram kvalitetsband på den norske hardcorescenen. Bergenbaserte I.O.U. er med på å forsterke inntrykket om en scene i vekst.

I.O.U. spiller hardcore av den kjappe, mer punkete typen. Gode låter, bra overganger og umiddelbare refreng levert av dyktige musikere. Ikke like massivt som eksempelvis JR Ewing, men likevel fengende som bare det. I tillegg får vi tekster som treffer samvittigheten der de skal akkurat slik hardcoren skal være. Med en litt mer kostbar produksjon ville resultatet vært strålende.

Skal det ellers utsettes på noe, må det være at låtene er så korte at ørene bare rekker å bli varmet opp før det hele er slutt. Jeg vil ha mer! Dette er dog et luksusproblem som lett fikses med en langspiller.

Kristian, Vegard, Odd Morten og Sindre har med A Cause For Anxiety servert en forrett som vekker appetitten.

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.