Ralph Myerz representerer Norge

Ralph Myerz representerer Norge

Ifølge Håkon Moslet, Petres musikksjef, er Ralph Myerz And The Jack Herren Band valgt ut fordi de i øyeblikket er ansett som det norske bandet med størst internasjonalt potensiale. Petre spanderer alle reiseutgifter på band og crew i forbindelse med festivalen, som finner sted i Groningen 8. og 9. januar 2004.

Stor mulighet
Ralph Myerz And The Jack Herren Band gis med dette en ekstra stor mulighet til å nå ut til publikum på kontinentet fordi konserten vil bli kringkastet i tyve land. Tidligere år har gruppene Xploding Plastix, Kings Of Convenience og Gluecifer alle representert Norge under Eurosonic.

Fotograf: Paul A. NordalDet er gjennom den europeiske sammenslutningen av kringkastere, EBU, NRK Petre er involvert i Eurosonic-prosjektet. Foruten de norske aktørene, sendte tyve såkalte søsterkanaler i fjor sine egne kandidater til festivalen. Et tilsvarende antall er forventet i år. Konsertene blir tatt opp av den nederlandske radiokanalen Radio 3FM, og deretter tilbudt samtlige radiostasjoner som er en del av samarbeidet. Det innebærer at konsertene går ut over eteren i tyve land , inkludert sending i Storbritannia.

Et felleseuropeisk by:Larm
Det er naturlig å sammenligne Eurosonic med by:Larm, bare i et mer omfattende format da det inkluderer hele det europeiske kontinentet. Publikum består i stor grad av bransjefolk som musikkjournalister, konsertarrangører og representanter for små og store plateselskaper.

Petre skriver i sin pressemelding at «Ralph Myerz har gjort seg fortjent til å spille på Eurosonic fordi de er et lysende liveband som blander finesse og originalitet med masseappell. Hver gang de står på en scene vinner de nye venner. Petre er svært trygge på at Ralph Myerz And The Jack Herren Band kommer til å lage vei i vellinga også på kontinentet!».

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.