Tredve by:Larm artister klare

Tredve by:Larm artister klare

I en pressemelding fra by:Larm-ledelsen avsløres det at forsøket med å la artister spille to ganger under årets by:Larm i Trondheim var så vellykket at dette er noe de vil fortsette med. Hensikten var å øke tilgjengeligheten for folk flest og skape mer rettferdighet for artistene. Håpet deres er at de aller fleste skal få sjansen til å opptre to ganger også i Bergen.

I tillegg til de tredve artistene som allerede er klare, vil det komme flere fra demobunken, i tillegg til et utvalg som nomineres til årets Alarmpris. Dessuten kommer det innslag av lovende utenlandske artister.

De som er klare er:

Andreas Segrov Band
Asstronaut
Autotune
Black Jackets
Bonk
Datarock
Dharma
Disiplin
Elvin Friendly
Don Juan Dracula
Frode Fivel
The Gin & Tonic Youth
Hanne Hukkelberg
Karl Barx
Kulta Beats
The Lionheart Brothers
Long Range Desert Group
Lorraine
Lukestar
Mathias Tellez and Foliage
Null$katte$nylterne
Orango
Side Brok
Subway Safari
Tranquil
Unknown Joe
Vaiping
Washington
Wholy Martin

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.