Scroll To Top

Tredve by:Larm artister klare

I en pressemelding fra by:Larm-ledelsen avsløres det at forsøket med å la artister spille to ganger under årets by:Larm i Trondheim var så vellykket at dette er noe de vil fortsette med. Hensikten var å øke tilgjengeligheten for folk flest og skape mer rettferdighet for artistene. Håpet deres er at de aller fleste skal få sjansen til å opptre to ganger også i Bergen.

I tillegg til de tredve artistene som allerede er klare, vil det komme flere fra demobunken, i tillegg til et utvalg som nomineres til årets Alarmpris. Dessuten kommer det innslag av lovende utenlandske artister.

De som er klare er:

Andreas Segrov Band
Asstronaut
Autotune
Black Jackets
Bonk
Datarock
Dharma
Disiplin
Elvin Friendly
Don Juan Dracula
Frode Fivel
The Gin & Tonic Youth
Hanne Hukkelberg
Karl Barx
Kulta Beats
The Lionheart Brothers
Long Range Desert Group
Lorraine
Lukestar
Mathias Tellez and Foliage
Null$katte$nylterne
Orango
Side Brok
Subway Safari
Tranquil
Unknown Joe
Vaiping
Washington
Wholy Martin

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer