Ta opp kampen for en rikere hverdag!

Ta opp kampen for en rikere hverdag!

Hausmania, en av Oslos mer fargerike og kulturelt viktige plasser, har tatt skjeen i egen hånd og går nå ut til forsvar for kulturen. I en pressemelding de har gitt ut vil de gi Oslos befolkning en mulighet til virkelig å delta i stedet for bare å sette navnet sitt på en liste på internett. De setter dermed fingeren på en viktig del av problemet som mange kanskje har glemt – mangfoldet må overleve i kulturlivet. Det gjelder ikke bare øl, rock og fete utesteder. Det gjelder din egen hverdag!

Etter at Mono igjen har åpnet etter at byråkratiet ble skremt til en av hovedstadens raskeste saksganger, inviterer Hausmania til en teatralsk demonstrasjon for et rikere kulturliv neste lørdag 8.november kl. 14.00. De oppfordrer alle som liker teater, kunst og musikk til å møte opp på Hausmania i Hausmannsgate 34 like ved Blå. Som de selv sier i pressemeldingen, ”Ta på deg fargerike kostymer, lag plakater, eller kom som du er”. Etter demonstrasjonen vil det bli arrangert konserter og happenings på Hausmania.

For mer info kan du sjekke ut www.hausmania.org

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.