Delìrvm Còrdia forsinket

Delìrvm Còrdia forsinket

Denne forsinkelsen kommer ikke av endringer i innholdet på platen, som man kanskje skulle tro når det er særingen Patton som har roret. Nei, grunnen til utsettelsen er problemer med trykkingen av coveret!

Mike Patton har som kjent slått seg sammen med det norske designgeniet Martin Kvamme. Han har designet dette omslaget, som altså krever så høy kvalitet på trykkingen, at det ansvarlige trykkeriet ikke har kunnet levere det ennå. De har rett og slett problemer med å gjøre det bra nok! Og siden de to forannevnte kun nøyer seg med det beste, er det nesten dømt til å bli forsinkelser ut av det.

Men når platen en gang kommer ut på nyåret, får vi helt sikkert se et cover av en annen verden.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.