Dobbel dose Lambchop i februar

Dobbel dose Lambchop i februar

Albumene er blitt til under en ganske identisk og kreativ prosess og vil musikalsk sett være tett beslektet med hverandre. De skal ifølge bandet selv likevel betraktes som to separate og selvstendige enheter.

Platene bærer de noe kryptiske titlene Aw Cmon og No You Cmon, og skal videre være konstruert rundt spesialskrevne strykerarrangementer, som i begge tilfellene er ivaretatt av Lloyd Barry og under hans ledelse fremført av Nashville String Machine. Alt naturligvis i tett samarbeid med musikerkollektivet Lambchop, som på disse utgivelsene teller hele sytten individuelle musikere.

Til Norge i mars
Lambchop, fremdeles med Kurt Wagner og Mark Nevers i spissen, har til nå fått størst oppmerksomhet i forbindelse med 2000-utgivelsen Nixon, mens de nok økte tilhengerskaren sin ytterligere med fjorårets lavmælte og vakre Is A Woman. Grupper drar ut på ny europaturne over nyttår, og stiller på scenen til Rockefeller i Oslo, torsdag 11. mars 2004.

Låtlisten for de to nye platene er som følger:

AW CMON
Being Tyler
Four Pounds In Two Days
Steve McQueen
The Lone Official
Something’s Going On
Nothing But A Blur From A Bullet Train
Each Time I Bring It Up It Seems To Bring You Down
Timothy B. Schmidt
Women Help To Create The Kind Of Men They Despise
I Hate Candy
I Haven’t Heard A Word I’ve Said
Action Figure

NO YOU CMON
Sunrise
Low Ambition
There’s Still Time
Nothing Adventurous Please
The Problem
Shang A Dang Dang
About My Lighter
Under A Dream Of A Lie
Jan 24
The Gusher
Listen
The Producer

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.