Metalmesterene er i landet

Metalmesterene er i landet

James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett og Robert Trujillo beærer Norge og Oslo med to konserter på denne turneen – og det er det bare Tokyo (3 stk), London, Sydney og Melbourne som kan matche. Det sier vel sitt om hvor populære amerikanerne er her til lands.

Vi tok tidligere i år en gjennomgang av bandets diskografi og historie, og disse to sakene finner du her:

Metallicas diskografi
Metallica: Folkets band

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.