Scroll To Top

Metalmesterene er i landet

Artister: Sjangre: , ,

James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett og Robert Trujillo beærer Norge og Oslo med to konserter på denne turneen – og det er det bare Tokyo (3 stk), London, Sydney og Melbourne som kan matche. Det sier vel sitt om hvor populære amerikanerne er her til lands.

Vi tok tidligere i år en gjennomgang av bandets diskografi og historie, og disse to sakene finner du her:

Metallicas diskografi
Metallica: Folkets band

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer