Scroll To Top

Bowie også til Norwegian Wood og Bergen

Artister: Sjangre: , , ,

I en pressemelding fra Norwegian Wood bekreftes det at Bowie spiller på Norwegian Wood fredag 18. juni. Det gjør han også på Koengen i Bergen dagen før, noe som er forholdsvis oppsiktsvekkende.

Billettene til Norwegian Wood fredag 18. juni legges ut for salg på Billettservice (815 33 133 / www.billettservice.no ) og Posten fra onsdag 10.desember. Arrangøren påpeker at forhåndskjøp av billetter er undervurdert…!

Norwegian Wood arrangeres fra torsdag 17. juni til søndag 20. juni 2004.

Festivalen holder seg med hjemmesider på www.norwegianwood.no

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer