Raser mot osloarrangør

Raser mot osloarrangør

Fredag 12. mars skulle bandene Funguson og Stargun spille på utestedet Nyx i Brugata i Oslo. To timer før lydprøven avlyste arrangøren konserten, ifølge Ingholm.

– Vi har ikke vært vitne til noe så useriøst og uprofesjonelt noen gang. Vi hadde gledet oss til å servere Oslo en flott indierockaften, men det får vi ha til gode, sier han.

Ingholm forteller at arrangørens begrunnelse for avlysningen er at brannvesenets kontroll av konsertlokalet ikke ble godkjent i forrige uke.
– Dette ble vi informert om ved kontraktinngåelsen i forrige uke, og da ble det avtalt at vi skulle avholde konserten i første etasje istedet, forteller Ingholm.

– Bubblesound kommer aldri til å booke våre artister hos denne useriøse arrangøren igjen. Oslo har utrolig mange bra rockescener der noe slik aldri ville skjedd, sier han.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.