Vinner av Grant Lee Phillips-billetter trukket!!

Vinner av Grant Lee Phillips-billetter trukket!!

Grant Lee Phillips begynner så smått å bli en veteran, det er mer enn ti år siden han sammen med sitt band Grant Lee Buffalo ga ut et legendarisk bra debutalbum. Grant Lee Buffalo er nå historie, men Phillips fortsetter med sin såre og rånydelige ørkeninfiserte melankoliarock på egenhånd, og han er nå aktuell med albumet Virginia Creeper.

For å vinne to billetter til konserten på Betong måtte du svare oss på følgende spørsmål:
Hva het debutskiva til Grant Lee Buffalo?

Svaret var Fuzzy, eller fantastiske Fuzzy, fabelaktige Fuzzy, geniale Fuzzy osv. som flere av deltakerne fant det for godt å slenge på. Tydeligvis ei skive våre lesere liker, og blant dem som liker den er Vegar Eilertsen fra Oslo. Han får dermed to billetter til konserten på lørdag.

Vi gratulerer Vegar og takker Betong for premien!

Stig Aasheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.