Straight Out Of Vennesla – Lite spennende rocksamler

Straight Out Of Vennesla – Lite spennende rocksamler

Vennesla Rockeklubb har, etter 15 års virke, et behov for å vise fram sine favorittband. 14 band bidrar på samleren Straight Out Of Vennesla, og hovedvekten av låtene plasserer seg innenfor rock og metal.

Kvaliteten på materialet er høyst varierende, noe som framprovoserer bruken av skipknappen på spilleren. Det er ikke noen direkte dårlige låter her, men Evolution med Over The Rainbow kunne nok trengt noen runder til i øvingslokalet. MC, på sin side, må forbedre låtmaterialet sitt, noe som også gjelder Stempla Falsk med sin Fet Og Farlig.

Låtene holder seg stort sett på det jevne, men det er lite som tyder på at den nye og spennende musikken skal komme fra Vennesla i nærmeste fremtid. Bastardborn fra Silent Hate Anthem har tendenser, men det blir bare med det. Guardians of Time leverer også et hederlig bidrag, med sin Machines Of Mental Design. Vi har hørt denne typen metal før, men den er variert og godt gjennomført

En låt som skiller seg godt ut fra resten, er Driving Dianas All The Differences In The World, en akkustisk, skjeiv alt.countrylåt. Her blir man servert et mer gjennomtenkt materiale, så disse vil man nok høre mer fra, utenfor sørlandet også. Det samme gjelder goth-metalerne Trail Of Tears. De har nok allerede et navn innenfor sin sjanger, og ikke ufortjent, for A Fate Sealed In Red er nok platens høydepunkt.

Straight Out Of Vennesla har sine kvaliteter som samlealbum, men det blir for anonymt, og bredden av bandene som er presentert er ikke god nok.

Morten Rosvold

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.