Hole Of Burning Alms – Solid samleskive

Hole Of Burning Alms – Solid samleskive

Papa M, Aerial M eller David Pajo om du vil, er en snodig fyr, og i flere av sine egne prosjekter, under diverse navn, har han spilt sammen med blant andre Billy Corgan.

Nå er han altså ute med en samleskive, ikke en best-of. Platen samler trådene fra flere av hans ulike prosjekter. Her er B-sider, singler, og spor fra serier om folk som rett og slett reiser en god del. Han har hatt sine egne reiser også, David Pajo, og disse står beskrevet i bookleten, men vi forstår ikke mannen bedre av den grunn.

Variert er det, alt fra elektronika, klassiske lo-fi-instrumentaler, til akustiske pop-låter med herlig provoserende strofer. Som for eksempel «I got something to say, I killed your baby today», fra Last Caress.

Det er ingen tvil om at Papa M er en mann som mestrer flere sjangre uten å være redd for å drite seg ut. Å huse den kvaliteten er aldri en dårlig egenskap når man prøver å skape spennende musikk.

Plata er variert og lite sammenhengende. Enkeltsangene som skiller seg ut på samme måte som de beste sjokoladene i Twist, er for all del tilstede, men her finnes også banan-twisten. Plata er en fin innføring i David Pajos spesielle sinn, men kjøp gjerne først Papa Ms siste ikke-samler, Whatever, Mortal.

Stian Pride

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.