Endelig bare Panorama.no

Endelig bare Panorama.no

Vi har flyttet inn på et nytt webhotell og vil ikke lenger bruke panorama.xio.no. I tillegg kan du nå kutte ut www og bare skrive panorama.no i nettleserens adresselinje, og du vil komme rett til oss. Snart vil også vårt nye forum bli lagt ut og vi gleder oss til å endelig få en mer direkte kontakt med våre lesere igjen!

Dessverre vil ikke arkivsøket fungere på en stund ennå, men vi skal finne en løsning på dette så snart vi kan. Vi jobber dessuten fortsatt med å få overført de gamle artiklene til de nye sidene, men det er mye jobb som gjenstår ennå.

Det kan nok hende at ikke alt det tekniske er på plass og at du vil komme over noen feil, men vi regner med å ha det meste på plass ganske snart.

Vi vil samtidig be alle som har aktive linker til våre artikler om å oppdatere disse så fort som mulig, slik at det ikke vil by på mer hodebry enn ønskelig.

Vi håper at du fortsatt vil lese oss like ofte som før og at du anbefaler oss til alle du kjenner…!

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.