Scroll To Top

Lukestar med gratis releasefest

Albumet blir utgitt på norske ChewinPine Records nå i mai og er co-lansert til spanske Underhill Records og engelsk/japanske Boss TuneAge og blir sluppet i disse landene simultant. Lukestar vil selvfølgelig feire dette, og slår til med en gratis konsert og fest på Mono i morgen tirsdag. Det vil bli spent opp en storskjerm med flere overraskelser.

Lukestar har for øvrig i det siste gjort by:Larm i Bergen, samt flere go-gigger i det ganske land. Gutta er i tillegg med som første norske band på amerikanske Deep Elm RecordsEmo Diaries#10 og har allerede fått gode tilbakemeldinger. I sommer gjør Lukestar Slottsfjellsfestivalen samt flere andre festivaler.

ChewinPine er også veldig ivrige på å få fram at deres nyeste «furutyggere» Wallpaper Silhouettes spiller på Vegard Waskes Bånn Jovial-kveldBarongSai i Oslo 19. mai. Og at de også spiller under Musikkens Dag 5. juni og på Slottsfjellsfestivalen.

Andre ChewinPineband som spiller i sommer:
The Lionheart Brothers: Musikkens Dag, 5. juni OSLO, Slottsfjellsfestivalen 18. juli.
Lukestar: Musikkens Dag, 5. juni OSLO, Slottsfjellsfestivalen 18. juli.
NavyElectre: Musikkens Dag, 5. juni OSLO, Slottsfjellsfestivalen 18. juli.
Silence The Foe: Musikkens Dag, 5. juni OSLO, Slottsfjellsfestivalen 18. juli.
Thom Hell: Quartfestivalen, Øyafestivalen.

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer