Lukestar med gratis releasefest

Lukestar med gratis releasefest

Albumet blir utgitt på norske ChewinPine Records nå i mai og er co-lansert til spanske Underhill Records og engelsk/japanske Boss TuneAge og blir sluppet i disse landene simultant. Lukestar vil selvfølgelig feire dette, og slår til med en gratis konsert og fest på Mono i morgen tirsdag. Det vil bli spent opp en storskjerm med flere overraskelser.

Lukestar har for øvrig i det siste gjort by:Larm i Bergen, samt flere go-gigger i det ganske land. Gutta er i tillegg med som første norske band på amerikanske Deep Elm RecordsEmo Diaries#10 og har allerede fått gode tilbakemeldinger. I sommer gjør Lukestar Slottsfjellsfestivalen samt flere andre festivaler.

ChewinPine er også veldig ivrige på å få fram at deres nyeste «furutyggere» Wallpaper Silhouettes spiller på Vegard Waskes Bånn Jovial-kveldBarongSai i Oslo 19. mai. Og at de også spiller under Musikkens Dag 5. juni og på Slottsfjellsfestivalen.

Andre ChewinPineband som spiller i sommer:
The Lionheart Brothers: Musikkens Dag, 5. juni OSLO, Slottsfjellsfestivalen 18. juli.
Lukestar: Musikkens Dag, 5. juni OSLO, Slottsfjellsfestivalen 18. juli.
NavyElectre: Musikkens Dag, 5. juni OSLO, Slottsfjellsfestivalen 18. juli.
Silence The Foe: Musikkens Dag, 5. juni OSLO, Slottsfjellsfestivalen 18. juli.
Thom Hell: Quartfestivalen, Øyafestivalen.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.