Hobbylab – Slapp baristadisco

Hobbylab – Slapp baristadisco

B&B International har før dette vært å finne på femte utgivelsen i den stabile serien Hi-Fidelity Dub Sessions. Noe som ikke uventet har gitt grunnlag til forventninger i forkant av debuten som nå foreligger.

Med det utgangspunktet er det litt trist at albumet ikke klarer å heve seg over gjennomsnittet. Hobbylab står nemlig tilbake som en småkjedelig affære bestående av alt for mange passive låter og uten nødvendig dybde. Egentlig høres dette ut som lydsporet til den sterile kaffebaren rett nedi gaten. Her i betydningen behagelig gjennomprodusert, men dessverre like kjedelig som det er trygt.

Gruppen lener seg i alt for stor grad på utbrukte kombinasjoner av hip hop, reggae og trompetloops til at dette blir interessant lytting. Vi har hørt ting som dette før, og da gjerne langt friskere ting. Og ikke minst mer tidsriktig enn i B&B Internationals tilfelle Skivas beste innslag er den noe utypiske Decorated With Oranamentes. Takket være et flott vokalsample dannes et lunt lydbilde som vekker den gode følelsen i magen.

Hadde resten av innholdet vært like koselig som denne låta, og til en viss grad også Rockstady, hadde dette kunne blitt en tiltalende debut. Men det er den altså dessverre ikke, og må den må derfor finne seg i å havne i skuffen for heller uinteressante utgivelser.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.