Minnekonsert for en ildsjel

Minnekonsert for en ildsjel

Tor André Knudsen blir beskrevet som et musikalsk fyrtårn av kretsen som kjente ham. Som musikkelsker hadde han et dedikert forhold til de gruppene som stiller opp, og siden forholdet betegnes som gjensidig stiller artistene gladelig oppp gratis for å hylle hans minne.Overskuddet fra konserten går til et fond for den uavhengige musikken i Norge.

Supergruppe?
JR Ewing (bildet) er kjent som et av landets ledende hardcoreband og deler på kveldens oppmerksomhet med Disiplin, som byr på ”beksvart blodmetal med kvasse kanter og mykt innhold”(!). Tiger Allstars er derimot et superensemble som er spesialkonstruert for anledningen, og består av medlemmer fra blant annet Amulet, Silver og nevnte JR Ewing. I tillegg blir det heftige DJ-sett, før, etter og mellom hovedinnslagene på scenen.

I en pressemelding fra arrangørene, som i dette tilfellet er i privat regi iscenesatt av noen av Knudsens venner, heter det at artistene som stiller opp denne kvelden representerer hundrevis av band som gjennom dette ønsker å takke Tor André, mens publikum representerer de tusenfoldige musikkelskerne:
– Hadde Tor André visst dette, hadde han nok blitt litt flau. Men garantert ganske stolt også! Tusen takk skal du ha, kompis!

Tid og sted for begivenheten er: Onsdag 9. juni klokken 21 på John Dee i Oslo. Pris kr. 100,-.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.