Tic Tic – På bedringens vei

Tic Tic – På bedringens vei

Siden God Natt EP så markedets lys i fjor høst har Andyboy tatt et par grep. I stedet for å dunke ut enda en krampeaktig EP, moderer han seg til en trespors singel som holder et overraskende fint nivå.

Tic Tic handler om hvordan det er å leve med sykdommen Tourettes syndrom, som Andyboy selv lider av. Han har derfor et og annet vettugt å si om den saken og formidler dette på fin og underfundig måte. Resultatet har blitt en ok låt som helt sikkert kommer til å få en del fans på Svisj og andre sms-demokratier her til lands.

Men det er ikke Andyboy alene som gjør dette til et respektabelt bekjentskap. Han må dele æren med Hawk, og den syngende kompisen sin – Simon Divine, som skråler av sted på beste radiofengende vis. Hawk har for øvrig funnet frem to fine, nesten progressive beats til låtene Tic Tic og Skjønnheten I Udyret.

Det mørke lydbildet på disse låtene er faktisk såpass interessant at man kan nesten se frem mot langspilleren Et Vakkert Sinn som kommer senere i år. Og akkurat det er en aldri så liten overraskelse å kunne meddele.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.