All Systems Go – Deilig dansk rock

All Systems Go – Deilig dansk rock

All System Go er det andre albumet fra danske Complete, og resultatet er blitt en heidundrende samling låter i sjangeren rock med et snev av punk og hardcore. Det er eksplosivt, det er intenst, det er hardcore, ja – tidvis er det nesten litt desperat. Samtidig er albumet en samling melodiøse låter med driv og fres over seg, i motsetning til det mer kaotiske og bråkete debutalbumet Adjusting The Perpetual Emotion Machine fra 2001.

Å høre dette albumet får oss til å ønske at vi hadde bandet foran oss til felles avbenyttelse blant likesinnede. Ikke minst på grunn av herlige taktskifter á la Metallica, melodiske svingninger og deilige riff som får det til å fryse på ryggen. Uten hadde det vel strengt tatt blitt en smule monotont.

Vokalist Jonas Bjergs prestasjoner gjør sitt for å skape et helhetlig album. Han har en hes og rå stemme, skriker mer enn han synger, og det kler materialet vanvittig godt! Sammen med en energisk rytmeseksjon, blir resultatet et album med musikalske kvaliteter over gjennomsnittet. Når du legger til småpompøse tekster, som vel kan sies å være et sjangertrekk, har du ei fullblods rockskive som absolutt bør finne veien til en platesamling nær deg.

Evelyn Sørnes

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.