Frusciante i det kreative hjørnet

Frusciante i det kreative hjørnet

John Frusciante er en usedvanlig kreativ mann om dagen. Tidligere i år ga ut den vakre, men noe ujevne Shadows Collide With People, og førstkommende mandag slipper han en ny soloplate som han har jobbet fram sammen med sin gode venn Josh Klinghoffer som også var med på forrige plate.

Tittelen på den nye platen blir The Will To Death og vil inneholde tolv låter i omtrent samme stil som de som utgjorde innholdet på Shadows Collide With People, men uten synthinstrumentalene.

Få detaljer
Men den kreative strømmen stopper ikke på to soloplater med bare noen måneders mellomrom. Frusciante har planter om å gi ut hele fem plater i tillegg til disse to innen utgangen av 2004. Detaljer omkring utgivelsene er det smått med, men det er klart at fire av dem vil bli gitt ut under hans eget navn.

I tillegg skal en plate være ansett som et likeverdig produkt fra Frusciante og Klinghoffer, samt at én plate vil lanseres under bandnavnet Ataxia, der også Joe Lally fra Fugazi medvirker.

Øyvind Svaleng

Bibliotekkonsulent, bosatt i Drammen. Twitter: @swazi98chafin Last.fm: last.fm/user/Swazi Rateyourmusic: rateyourmusic.com/~swazi98chafin

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.