Håker Flaten fikk Vitalprisen 2004

Ingebrigt Håker Flaten har i en årrekke vært en av de utvilsomt viktigste utøverne i den unge, norske jazzen. Med over førti utgivelser bak seg har han vært med på å skrive historie med band som Atomic, The Thing og Scorch Trio. Han er også mannen bak det rent ut besnærende soloalbumet Double Bass, som kom på etiketten Sofa.

Prisen så ut til å komme som en overraskelse på prisvinneren som himlet smilende med øynene i det han viklet seg ned mot scenen i midten av et applauderende folkehav. Han tok scenen og ble omfavnet av Revheim før han åpnet sin takketalemed et – Wow!.

Verdig vinner
Etter en kort takketale ble han fotografenes bytte og forsvant ut av området med et kobbel av journalister bak seg. Panorama vil gjerne kaste seg på bølgen av gratulasjoner han utvilsomt vil få i løpet av den nærmeste tiden med å si:
– Gratulerer – du er en verdig vinner av denne prisen!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.