Alternativ vaffelfestival

Alternativ vaffelfestival

Hyggelige, alternative festivaler er noe av de beste vi i Panorama vet. Faktisk så fint synes vi der er at vi vil tipse dere, våre elskede lesere, om en slik festival.

Vaffelføzztivalen går av stabelen fredag og lørdag 16. og 17. juli. i Drammen. På plakaten finner vi den gode gamle Panoramafavoritten Alpine Those Myriads!, samt navn som Bernhard Bris Band, Gay Piraya og et knippe andre mer eller mindre ubeskrevne band.

Dette er en to dagers festival, og det koster femti norske kroner å komme inn begge dagene. Inkludert i denne prisen får festivalgjengerne ferske vafler og kakao, som etter sigende skal være slemt gode for både mage og humør. Festivalen har ikke skjenkebevilling, men arrangørene skal prøve å ordne en kurv man kan putte sin egen medbrakte øl i så det holder seg kjølig.

Alle er velkommene så lenge de ikke lager bråk, kvalm eller tyr til noen form for voldelig atspredelse.

Les mer om denne hyggelige festivalen på vaffelfozztivalen.tk

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.