Sigur Rós i studio

Sigur Rós i studio

Panorama-favorittene Sigur Rós er i følge sin hjemmeside i gang med oppfølgeren til ( ) fra 2002. Albumet, som foreløpig er uten tittel, skal etter planen være klar for utgivelse neste vår og vil bli fulgt opp med en turne i Europa og Amerika, samt muligens andre verdensdeler.

Ny EP
Sigur Rós er for tiden aktuelle med EP-en Ba Ba Ti Ki Di Do som består av musikken til Merce Cunninghams danseforestilling Split Sides . Radiohead bidro også med musikk til denne forestillingen, som foreløpig ikke er utgitt på plate.

Øyvind Svaleng

Bibliotekkonsulent, bosatt i Drammen. Twitter: @swazi98chafin Last.fm: last.fm/user/Swazi Rateyourmusic: rateyourmusic.com/~swazi98chafin

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.