Focofest til helgen

Focofest til helgen

Bandet du elsker å elske for sin løsslupne funckrock, Focolift, skal i konsertmanesje igjen. Denne gang er det i anledning slipp av en ny musikkvideo at gruppen inviterer til konsertfest.

De femti første som møter opp i døren får med seg den nye Focolift-platen også, som en takk for støtten. Konsertdøren åpner klokken 21 og den vil ikke ha noen ting for å slippe deg inn. Gratis konsert med andre ord, noe som slettes ikke er dumt nå som vi går inn i en meget kostbar uke med både Oslo Jazzfestivalog Øyafestivalen på hovedstadsprogrammet.

Vil gi sitt beste
Panorama har pratet med gutta i Focolift og de truer med å gi sin beste konsert noensinne. Hvilket ikke sier så rent lite ettersom de har spilt helseskadelig mange konserter de siste årene. Alle som en av et grovkonet og grisefunky kaliber.

Dette blir også siste Focolift-gig på en stund. Så nå gjelder det som aldri før å finne frem diskosko, snippskjorte og annet funkstæsj og møte opp. Adressen er Pigalle, Grønlandsleiret 15 i Oslo. Dette blir stor stas folkens!

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.