Nystartet vinylbutikk på nett

Nystartet vinylbutikk på nett

Det var nemlig det Audun Utengen og Carl G. Mathisen bestemte seg for en vårdag i år, og dermed ble nettbutikken Rekyl Vinyl født. At dette umulig kan være en spesielt lønnsom affære viser prisene deres, og som guttene sier i en e-mail til kjente og ukjente, så har de brukt de fleste pengene sine på plateinnkjøp, og ikke på markedsføring.

Men slike initiativ fortjener definitivt litt oppmerksomhet, så Panorama anbefaler deg å stikke en tur innom med det samme. Butikken fokuserer hovedsaklig på rock og spesielt på stonerrock, men de skal også ha innslag av elektronika og jazz. De planlegger selvsagt også å utvide katalogen etterhvert.

Adressen er altså:
www.rekylvinyl.no

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har podkasten "Lars og Frode snakker om musikk" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.