Scroll To Top

Nystartet vinylbutikk på nett

Det var nemlig det Audun Utengen og Carl G. Mathisen bestemte seg for en vårdag i år, og dermed ble nettbutikken Rekyl Vinyl født. At dette umulig kan være en spesielt lønnsom affære viser prisene deres, og som guttene sier i en e-mail til kjente og ukjente, så har de brukt de fleste pengene sine på plateinnkjøp, og ikke på markedsføring.

Men slike initiativ fortjener definitivt litt oppmerksomhet, så Panorama anbefaler deg å stikke en tur innom med det samme. Butikken fokuserer hovedsaklig på rock og spesielt på stonerrock, men de skal også ha innslag av elektronika og jazz. De planlegger selvsagt også å utvide katalogen etterhvert.

Adressen er altså:
www.rekylvinyl.no

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer