Slint gjenforenes neste år

Slint gjenforenes neste år

Kjernemedlemmene i Slint; Brian McMahan, David Pajo og Britt Walford, skal velge ut et eklektisk program til festivalen samt spille et sett basert på deres to klassiske langspillere Tweez og Spiderland.

All Tomorrow’s Parties ber hvert år utvalgte personer- og band være kurator for de bestemte festivalprogrammene. Dette reflekterer både platesamlinger og inspirasjonskilder og er et trekk som gir festivalen en heldig helhet. Blant de som før har hatt denne rollen er Matt Groening, Sonic Youth og Stephen Malkmus.

Festivalen arrangeres flere ganger om året, både i Camber Sands i Storbritannia og i Los Angeles. Slint vil være kurator for festivalen i Camber Sands når den arrangeres der fra 25. til 27. februar neste år .

Mer info: www.atpfestival.com

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.