Vinnere i M.A.S.S-konkurransen er trukket

Vinnere i M.A.S.S-konkurransen er trukket

Foto: Promo

Vi har nå telt opp og trukket to vinnere i konkurransen hvor våre lesere hadde sjansen til å vinne billetter og cd-er fra M.A.S.S.

Blant svarforslagene som kom inn var varisajonen stor, blant annet mente noen at aids er det verste masseproduserte våpenet, mens andre dro frem landminer, AG3-gevær og atombomben. Enkelte var til og med så dristige at de foreslo countrymusikk som verste våpen(!)

Responsen i Trondheim, Stavanger og Porsgrunn var så liten at det ikke var mulig å trekke vinnere fra disse byene. Men i Bergen og Oslo synes M.A.S.S å ha en betydelig større tiltrekningskraft, hvilket medfører at vi sitter igjen med to heldinge vinnere, som i tillegg til å kunne ta med seg en venn eller venninne på konsert med bandet, også kan smykke seg med hvert sitt eksemplar av M.A.S.S‘ ferskeste album Revolution. De to er:

Dag Eirik Sørensen i Bergen og Gunnar Knutsen i Oslo.

Vi gratulerer!

(Biografi) Etter deres debut i 2002 og med bare to singler og en rekke fantastiske konserter under beltet, har M.A.S.S, frontet av sanger Justine Berry, etablert seg som et av de mest spennende nye band i England. Beskrevet av pressen som «en ung Debbie Harry i front av The Strokes«. Begge singler har oppnådd mye radiospilling og gruppas debut Hey Gravity kom til topps på John Peels Festive 50.

Sprer gode vibber
M.A.S.S er karakterisert som et av de mer spennende nye rockbanda fra England akkurat nå. De sprer gode rockvibber og en frisk kombinasjon av aggresjon og glede. En livlig og tøff indierocker som fester seg godt i minnet.

Vokalist Justine bringer tankene til en begeistret Polly Jean Harvey, mens bandet river av et komp som ikke ligger så langt unna amerikanske rockere som The White Stripes eller The Strokes. Dette er et band fullt av både overskudd og spilleglede.

Justine kommer fra østre Anglia, Great Yarmouth for å være presis; berømt for rolige sommerferier og The Darkness. Hun startet bandet, samlet medlemmene og brukte tolv måneder på å øve, lage sanger og sørge for at alt var klart for M.A.S.S sin musikalske verdensdominans. Justine har skaffet ikke bare én, men to gitarhelter. Jonny er den ville med punkrockhjerte. Andy er hans avslappete motpart.. Bandet er komplettert med den internasjonale rytmeseksjonen som fant veien til London. Paul er fra Bergen, Norge mens Stuart er fra Dublin. Sammen lager de et uimotståelig backbeat som beviser at du ikke trenger å komme fra Sverige, New York eller spille med smale slips for å piske opp stemmningen.

Sterkt konsertband
Mer nylig har det vært bandets konserter som har gitt dem nye fans over hele Europa. I februar 2003 ble de invitert av XFMs DJ John Kennedy til å delta på en av hans Exposure Nights i London. De ble der sett av det ledende franske musikk magasinet Les Inrockuptibles. De ble vitne til en musikalsk eksplosjon og inviterte sporenstreks M.A.S.S til å spille med The White Stripes i Paris.

Gjennom 2003 har bandet blitt invitert til å spille på flere prestisjetunge europeiske festivaler som London Calling i Amsterdam, Les Inrocks Festival i Paris, Access All Areas i Sverige og Eurosonic i Nederland.

Sjekk også bandets hjemmeside:
www.targo.co.uk/mass/main.htm

M.A.S.S‘ turneplan i Norge ser slik ut:

onsdag 27.10.2004: Posepilten,Trondheim
torsdag 28.10.2004: Checkpoint Charlie, Stavanger (support: The Beautiful People)
fredag 29.10.2004: Garage, Bergen (support: The Beautiful People)
lørdag 30.10.2004: Sort & Blå Scene, Porsgrunn
søndag 31.10.2004: Café Mono, Oslo (support: Bronco Busters)

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.