Vinnerne i Mark Lanegan-konkurransen er trukket

Vinnerne i Mark Lanegan-konkurransen er trukket

Mark Lanegan, som sist besøkte Norge under Øyafestivalen i august, er tilbake i hovedstaden til helgen. Konserten i Middelalderparken ble kort, og var preget av en overhektisk fly-schedule fra USA.

Lørdag på Rockefeller vil bli en «må se» kveld, med en av rockens største stemmer. Mark Lanegan slapp nylig albumet Bubblegum, hans første siden 2001-utgivelsen Field Songs. Plata er tuftet på elementer fra hele hans tyve år lange karriere, der lavmelte, akustiske folkperler lever side om side med elektrisk gospelrock og støvete psychblues. PJ Harvey og Queens Of The Stone Ages Josh Homme og Nick Oliveri er blant gjestene på albumet.

Lørdag inntar som sagt Mark Lanegan Band Oslos storstue Rockefeller. Som en ekstra spiss på aftenen kommer også Nick Oliveri som er Lanegans spesielle gjest denne kvelden, og som for anledningen vil spille materiale både fra Queens Of The Stone Age og Mondo Generator.

Vi spurte:
I hvilket band figurerte Mark Lanegan som frontfigur gjennom åtti- og nittitallet?

Og som en stor andel av dere svarte, var selvfølgelig svaret: Screaming Trees.

Blant de mange som svarte riktig har vi trukket ut to vinnere:
Anders B. Borgersen og Ingrid H.Indseth, som begge blir belønnet med gjestelisteplass for seg selv pluss en venn/venninne.

Vi gratulerer!

Premiene er levert av bpop Management. Mer informasjon om konserten finner du på Rockefellers hjemmesider, www.rockefeller.no.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.