Scroll To Top

Astronaut – Sørgelig forsøk på comeback

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Duran Duran anno 2004 er derimot ikke annet enn et sørgelig gjenhør med gamle popstjerner som absolutt ikke har noe som helst på hjertet. Bortsett fra et håp om å fylle opp tomme bankkontoer igjen da kanskje?

Greit nok, Duran Duran betydde mye for mange på det glade åttitallet. At gruppen på denne tiden også viste seg i stand til å dyrke frem noen gode popmelodier skal heller ikke brukes mot dem. Men at de nå velger å gjenoppstå, attpåtil med originalbesetningen fra 1981, er knapt nok interessant for meningheten (som om den fremdeles finnes), og enda mindre relevant i dag.

At Astronaut verken inneholder låter eller noe som helst annet som som kan karakteriseres som noe som er verdt å samle på er egentlig ingen stor overraskelse. Vel OK, bidraget Taste Of Summer kan ligne på en låt med en viss melodisk struktur. Men that’s about it – resten av platen er totalt verdiløst oppgulp.

Det bør være på sin plass å advare gamle fans om at dette ikke kan ses på som annet enn et krampeaktig forsøk på å ta opp igjen en karriere som for lengst er død, og som for minst like lenge siden burde vært gravlagt.

Om skribenten

kommentarer