Astronaut – Sørgelig forsøk på comeback

Astronaut – Sørgelig forsøk på comeback

Duran Duran anno 2004 er derimot ikke annet enn et sørgelig gjenhør med gamle popstjerner som absolutt ikke har noe som helst på hjertet. Bortsett fra et håp om å fylle opp tomme bankkontoer igjen da kanskje?

Greit nok, Duran Duran betydde mye for mange på det glade åttitallet. At gruppen på denne tiden også viste seg i stand til å dyrke frem noen gode popmelodier skal heller ikke brukes mot dem. Men at de nå velger å gjenoppstå, attpåtil med originalbesetningen fra 1981, er knapt nok interessant for meningheten (som om den fremdeles finnes), og enda mindre relevant i dag.

At Astronaut verken inneholder låter eller noe som helst annet som som kan karakteriseres som noe som er verdt å samle på er egentlig ingen stor overraskelse. Vel OK, bidraget Taste Of Summer kan ligne på en låt med en viss melodisk struktur. Men that’s about it – resten av platen er totalt verdiløst oppgulp.

Det bør være på sin plass å advare gamle fans om at dette ikke kan ses på som annet enn et krampeaktig forsøk på å ta opp igjen en karriere som for lengst er død, og som for minst like lenge siden burde vært gravlagt.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.