Linger Songs – Best i små doser

Linger Songs – Best i små doser

Til vanlig er Johnny Palmar Hide å finne i det utmerkede popbandet Number Seven Deli, men på egen hånd leverer han musikk som befinner seg i grenselandet mellom akustiskbasert popmusikk og country.

Hide er i besittelse av en stemme med massevis av kvaliteter. Han skriver låter av det melankolske slaget om kjærlighet og livsforandring, uten å rote seg bort. Han fremfører de her attpåtil i selskap med et knippe kvalitetsmusikere, med Martin Hagfors, Claudia Scott og Vidar Vang i lagoppstillingen.

Linger Songs inneholder ti sanger av jevnt over god kvalitet. Ingen av låtene er i nærheten av å kunne kalles dårlige, men albumet lider en smule av at det er langt mellom de helt store høydepunktene. Nærmest kommer vi på åpningssporet Please Tell Him I’ve Tried, Have You Seen Him Lately og To Make It Through The Night. Bidrag som It Could Have Been Anyone og He Doesn’t Know lider av å være i overkant anonyme og kunne godt vært jobbet litt mere med.

Linger Songs med Johnny Hide er likevel et positivt bekjentskap som gjør seg best i små doser.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.