Roskilde tar seg opp

Roskilde tar seg opp

Når Roskilde Festivalen går av stabelen 30 juni – 3. juli er det for 35. gang, Det ser ut som at årets festival kan bli en svært så festlig begivenhet, for makan til artistrekke har ikke festivalen kunne vise til så tidlig på året på lenge.

Så langt er følgende store navn bekreftet:

Black Sabbath
Brian Wilson
Audioslave
Green Day

Foruten disse er spennende artister som The Go! Team, Junior Senior og Isis klare for Danmarks og Nordens største festival.

En del norske navn er også satt på plakaten, metallhåpet Enslaved, bluesgitarvirtuosen Bjørn Berge og punkerne Skambankt kan allerede begynne å varme opp til noe som bruker å være blant sommerens store høydepunkter.

Noe for en hver smak skulle en tro.

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.