Vinnerne av The Donnas-konkurransen er trukket

Vinnerne av The Donnas-konkurransen er trukket

The Donnas erobret verden da de ga ut Spend The Night i 2002. Nå er de ute med oppfølgeren Gold Medal der de fortsetter de med den snille poppunken som har vunnet mange (gutte)hjerter, og hjulpet dem til opparbeide seg et rykte som et potent liveband. Onsdag 23. februar kommer gruppen til Oslo og Rockefeller for å spille, og DU har hatt muligheten til å vinne billetter deg selv og en deit til denne konserten. Det eneste du har trengt å gjøre har vært å svare riktig på to spørsmål.

1) På hvilken amerikansk salgsliste gikk Spend The Night til topps på da den ble sluppet i 2002?

Riktig svar her var Billboard-listen Heatseekers.

2) Hva het debutplaten til The Donnas, og når kom den ut?

Her var det ganske mange som stod knallhardt på at den het American Teenage Rock ‘n’ Roll Machine. Men det riktige svaret er nok den selvtitulerte The Donnas som kom i 1998.

Av alle som synes jenterock er knall har vi trukket ut to heldige vinnere som kan ta med seg husbond, en god venn, bestemor eller hvem de måtte ønske så lenge vedkommende er over 18 år, på konsert. Vinnerne er:

Eva Akerbæk

Tov Arne Stegarud

Det var det. Da er det bare å gratulere vinnerne, se på taperne og håpe at det en vakker, vakker dag blir de som stikker av med en gevinst.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.