NRK P3 Presenterer Rørt Og Urørt 2005 – Mye godt, både rørt og urørt

NRK P3 Presenterer Rørt Og Urørt 2005 – Mye godt, både rørt og urørt

Av Urørt-finalistene kommer særdeles BNC godt ut. Bandet byr på knallhard, kort og konsis rock med sans for iørefallende melodier. Dette bandet er det verdt å følge nøye med videre.

Anja har tidligere latt seg høre i sammenheng med ulike elektronikaprosjekter. På egenhånd fremstår hun som en høyst oppegående artist i popbåsen. Låten Hush, Hush er muligens ikke spesiellt eksepsjonell, men har likevel et klart hitpotensiale.

Indiepop med fremtredende pianobruk er Ensedas musikalske lydbilde. Because Of You er kanskje ikke verdens mest orginale låt, men fungerer likevel godt
Noelle er noe så sjeldent som et norsk R’n’B- talent. Hennes egenkomponerte Tomorrow viser utmerket låtskriverteft og kan gjøre det stort på norske hitlister.

De resterende Urørt-bidragene føyer seg pent inn i rekken av oppegående band og artister det er verdt å følge godt med i fremtiden.

Av de mer etablerte artistene er det Sissy Wish som utmerker seg mest. About A Machine er klart blant hennes bedre låter. Ellers bidrar Sergeant Petter, Jim Stärk og Magnet med gode låter.

Rørt Og Urørt 2005 gir et greit overblikk over hva som rører seg i norsk populærmusikk for tiden- både når det gjelder etablerte artister og ”up and coming”- artister.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.