Join Me In The Park – Mangler det lille ekstra

Join Me In The Park – Mangler det lille ekstra

Bergensjenten Nathalie Nordnes bedriver fremdeles med behagelig pianodreven pop med sterke innslag av jazz. Hun synger fremdeles mykt og innsmigrende og skriver låter som ligger langt over gjennonsnittet av det som vanlig er innenfor sjangeren. Stemningen er behagelig og ytterst trivelig, takket være stort sett gjennomtenkt produksjon og arrangering.

I likhet med debuten er det de produktive og dyktige Sensible Twins aka H.P. Gundersen og Kato Ådland som har produsert og gitt platen det lydbildet vi kjenner fra hennes debut. Arrangementene er som vanlig detaljrike og smakfulle samtidig som musikerne gjør en god jobb.

Med seg på laget har Nathalie Nordnes denne gangen fått med seg Real Ones, bassvirtousen Bjørn Kjellemyr og Matias Tellez, i tillegg til The Sensible Twins, selvsagt.

Som sagt er det musikalske både behagelig og dyktigt utført, men til tider blir det hele for behagelig; noen ganger til og med litt kjedelig.

Av og til hadde det vært ønskelig med litt fart og spenning, et eller annet som fraviker fra hennes faste uttrykksform. Noen av materialet har også dessverre evnen til å drukne litt i hverandre og dermed bli anomyme.

Det er likevel nok av perler å hente på Join Me In The Park. Singelsporet Cars And Boys er et godt stykke poparbeid som ikke så rent lite minner om Prefab Sprout mens The Hours, med drahjelp fra Real Ones, får også tommelen opp.

Med Join Me In The Park har Nathalie Nordnes lite å skamme seg over. Savnet etter det lille ekstra er likevel stort.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.