Dra Til Hælvette – Holder fortet enkelt

Dra Til Hælvette – Holder fortet enkelt

Verden er et vanskelig sted. Og derfor er det ofte best å dele ting opp i små enheter, for å så sette dem sammen i langt større og komplekse konstruksjoner. Det handler på sett og vis om å gjøre ting i riktig rekkefølge, og ofte om det å ikke gjør ting vanskeligere enn strengt tatt nødvendig.

Den helnorske duoen The Mormones har med dette i bakhodet gjort alt riktig. De tar det som er lungene i et fullt band; bassgitaren, setter det i forbindelse med et bandets hjerte; tommesettet, til det resultat at blir det en hel kropp som fungerer sammen. Og det kan faktisk bli stor musikk av sånt no, hvor skeptisk en enn måtte være i utgangspunktet.

The Mormones byr ikke på en pusete og hjemmekoselig form for hyggemusikk, men leverer derimot en pakke som får det til å rykke intenst i rockfoten, og som er i stand til å gi lytteren durabelig lyst til å drikke masse øl og danse mellom bordene på et sjuskete utested.

Det vil si rock slik rock opprinnelig var ment å låte, og ikke en desibel mindre. Fra og med nå er det altså ikke lenger nødvendig å kjøre hele motorveien til helvete for å oppleve diabolsk rawk som renner over av intensitet. The Mormones tar deg dit og litt lenger på de førti minuttene denne knakende gode platen varer. Konklusjon: En av årets ”must haves”!

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.