Duran Duran inntar Rockefeller 27. juni

Duran Duran inntar Rockefeller 27. juni

Duran Duran er for tiden i USA og gjennomfører en turné de får gode tilbakemeldinger for. Simon LeBon, John Taylor, Andy Taylor, Roger Taylor og Nick Rhodes skal ifølge amerikansk presse låte bedre enn bandet har gjort på lenge, og det er ingen grunn til å tro at de ikke skal følge dette opp når de gjester Norge og Rockefeller mandag 27. juni.

Rikholdig katalog
Repertoaret vil bestå av låter fra Astronaut, helt sikkert krydret med gamle slagere som Girls On Film, The Reflex, Hungry Like The Wolf, Notorious, Rio, The Wild Boys og selvsagt A View To A Kill. Med en rekke imponerende låter fra en rikholdig katalog og karriere som strekker seg så langt bak som til 1981 da bandet albumdebuterte, burde det være store muligheter for at nettopp din Duran Duran– favoritt blir spilt på Rockefeller i sommer.

Dette er for øvrig andre gang Duran Duran gjester Rockefeller. Forrige gang var i 1988, og er planen å få med seg årets konsert er lørdag 9. april en dato det er verdt å legge seg på minnet. Da legges nemlig billettene til Duran Duran – konserten ut for salg.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.