Beatles presenterer Sergeant Petter og David Chelsom Vogt

Beatles presenterer Sergeant Petter og David Chelsom Vogt

Etter den forrige akustiske aften hvor svenske Mattias Hellberg og vår egen Thom Hell varmet et forfrossent og fulltallig publikum, har altså Monos egen Beatles funnet det på tide å følge opp suksessen med et nytt og spennende musikerpar på scenen.

Denne gang er det bergensartistene Sergeant Petter og David Chelsom Vogt fra konsertfavorittene The Real Ones som får gleden av å underholde gjestene på Café Mono.

Kritikerroste artister
De to artistene bør være kjent for de aller fleste med en viss musikkinteresse. Sersjanten ga for eksempel tidligere i år ut den aldeles glimrende langspilleren Honky Tonk Matters til øredøvende applaus fra et samlet kritikerkorps, og bergenseren holdt for øvrig en like glimrende konsert på Garage Oslo i forbindelse med denne utgivelsen.

Fotograf: Sgt-Petter.comKompisen David Chelsom Vogt er til vanlig å finne i det meget oppegående bandet The Real Ones, som i år leverte en fantastisk popskive med det flott titulerte albumet Home With The Girls In The Morning. På scenen har bandet ry på seg for å levere varene og vel så det.

Sammen vil de to forhåpentligvis vise seg å være krutt, for den godeste Beatles har gitt de to artistene fritt musikalsk spillerom. Se ikke bort i fra at duoen skulle finne på å gjøre overraskende coverlåter, samt hverandres låter i spennende og nye arrangementer.

For de med korttidsminne gjentar vi datoen: Tirsdag 12. april. Dette kan bli morsomt…

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.