Heaven And Hell – En tynn historie

Heaven And Hell – En tynn historie

Heaven And Hell hadde vært mer interessant som en singel ettersom tittelsporet er både særpreget og godt. Det er en rolig og svevende låt, i hovedsak preget av den behagelig klagende elgitaren og vokalen. Men etter den lovende starten går det nedover og i løpet av spor nummer to rekker man å gå lei av Minus Storys langsomme musikkstil. Selv om det er pent blir det altfor fort kjedelig og selv om de etterhvert varierer mer, låter det rotete og blir aldri mer enn middels spennende.

På EP-en gjøres det innimellom gode grep, først og fremst på det nevnte åpningssporet og på den siste låten, Hybrid Moments, som er hentet fra hardcore punkbandet The Misfits. Den er gjort i en helt annen stil enn originalt og Minus Storys psykedeliske popversjon fungerer brukbart. Det er om ikke annet et spennende covervalg for denne typen rolig musikk.

Konklusjonen må bli at hvis Minus Story i fremtiden har flere historier de vil fortelle, bør det være av den mer gjennomtenkte sorten. De har ikke bommet med alt her, men EP-en er ikke bedre enn at den så vidt holder hodet over vannet.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.