Lost In A Moment – Trist nedtur for Marlin

Lost In A Moment – Trist nedtur for Marlin

Det registreres at artisten selv er svært misfornøyd med Akersgatas behandling av Lost In A Moment. Sannheten er noen ganger brutal, spesielt for en artist som har gjort det såpass bra i både innland og utland som Lene Marlin. Faktum er nemlig at dersom dette hadde vært Marlins debutplate hadde den knapt nok hevet et øyebryn, verken hos publikum eller hos plateselskap.

Etter et utall gjennomlyttinger kan det herved konstateres at det kun finnes én virkelig god låt på dette albumet, nemlig den vakre og pianobaserte It’s True. Singelen How Would It Be har også enkelte kvaliteter over seg, men på ingen måte samme slagkraft som eksempelvis Unforgivable Sinner eller Sitting Down Here, to låter Marlin kommer til å slite med å matche i fortsatt mange år fremover.

Spor nummer to, All I Could Say kommer garantert til å dukke opp som singel i nærmeste fremtid. Låten er grei nok den, men i likhet med resten av materialet på Lost In A Moment blir det vanskelig å la seg rive med, da det hele fremstår som middelmådig låtsnekring.

Alle originale utgivelser, med unntak av Absolutt Ølvom og andre tulleutgivelser, fortjener respekt nok til å bli tatt seriøst. Så også Lost In A Moment. Men så lenge låtene er langt under pari finnes det svært få grunner til å kjøpe dette albumet.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.