Rum In Raspberry Jelly – Trivelig spritgelé

Rum In Raspberry Jelly – Trivelig spritgelé

Push har sprunget ut fra røttene til bandet Multipass, som også spilte hybridrock med hip hop tendenser. Med kontrabass, wurlitzer og dobbel vokal i bunn skaper bandet et svært karakteristisk lydbilde i noenlunde samme gate som G Love & Special Sauce, om enn noe mer melodiøst.

Åpningslåten Too Easy sparker festen i gang. Spenstige tekster med glimt i øyet er en oppskrift bandet har videreført fra Multipass, og fungerer utmerket i samspill med det lekne lydbildet. Videre følger en groovy Saab og Remind Me med en skrullete Commodore 64-synth, som for øvrig går igjen i flere låter. Enkelte spor trenger noen ekstra runder i spilleren før de sitter, men som kjent er dette et godt tegn.

Rum In Raspberry Jelly er i første rekke en humørspreder. Om du er trist og trenger en oppmuntring eller om du har lyst på en fest, er dette et godt alternativ fra et band som leverer noe utenom det vanlige i den norske rockscenen.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.