Real Ones-konkurransen er trukket

Real Ones-konkurransen er trukket

Bergensbandet Real Ones er en Panorama-yndling, og det er derfor med stor glede vi gir dere muligheten til å vinne billetter til konserten på John DEE 15. september. Gruppen vil da opptre sammen med et knippe musikalske venner, og det vil følgelig ble stor stas i kjelleren på Oslos konsertstorstue.

For at du har kunnet stikke av med en billett til deg og en deit, har du måttet besvare det følgende spørsmålet korrekt.

Hva het debutlangspilleren til Real Ones ?

Ettersom spørsmålet var litt upresist formulert, har det kommet en del svar som oppgir Comments Fom The Cheap Seats som Real Ones’ første plate. Det stemmer at dette var gruppens første utgivelse, men This Is Camping fra 2002 blir like fullt regnet som deres debutfullspiller. Men siden vi er i så godt humør for tiden, godkjenner vi begge svare.

Enden på visen blir at Victoria Bomann- Larsen og Kjetil Solbergsengen kan plukke med seg sin beste venn og gå på konsert i morgen. Dere blir kontaktet med det aller første.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.