Vinnerne av Animal Alpha-billetter

Vinnerne av Animal Alpha-billetter

Oslobandet Animal Alpha er av de nyeste og sterkeste stjernene på den norske rockhimmelen. De har på kort tid høstet mye skryt for sin musikk, og ikke minst for sine forrykende liveopptredener anført av den dyktige og karismatiske vokalisten Agnete Kjølsrud.

I kveld opptrer bandet på Rockefeller sammen med Jaqueline og Zoom-vinnerne Heroes & Zeros.

I samarbeid med Rockefeller gir vi bort billetter til to av konkurransedeltakerne som kunne fortelle oss navnet på verdens største fisk. Det var gledelig mange som visste at det er hvalhaien, deriblant Ulla Finnerud Nielsen og Marianne Brekke som får to billetter hver.

Gratulerer til dere, og takk til alle som deltok.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.