Scroll To Top

The Acoustic Verses – Dristig akustikk

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Med sin nye, og femte, utgivelse The Acoustic Verses serverer Kristiansand-bandet, som tittelen avslører, et knippe vakre låter i akustisk innpakning. Bandet, som inkluderer medlemmer med fortid i Emperor, Satyricon og In The Woods, har fått særdeles god mottakelse i utlandet for sine særegne produksjoner. Spesielt oppsiktsvekkende var albumet Light Of Day, Day Of Darkness, som besto av ett spor på 60 minutter. Green Carnation kommer garantert til å få sin dose stående ovasjoner også for The Acoustic Verses.

Som helhet er albumet passe avbalansert og passe progressivt. Vokalist Kjetil Nordhus gjør som vanlig en stålende innsats, og låtskriver Tchorts arrangementer er både stemningsfulle og drivende. Dette er spesielt fremtredende på albumets beste låt The Burden Is Mine…Alone. Også åpningslåten Sweet Leef demonstrerer styrken som ligger til grunn for bandets undergrunnsuksess.

Det er bare å la seg imponere av Green Carnations kreativitet. Gang på gang overrasker de med nyskapende utgivelser, og The Acoustic Verses er et strålende startskudd for Nordhus’ og Tchorts’ nyoppstartede plateselskap Sublife Productions.

NB! Albumet er i salg fra 30. januar.

Om skribenten

kommentarer